A F S C H E I D

H E R D E N K I N G 

Wie geen traditioneel afscheid wil, maar graag een unieke plechtigheid met universele waarden en eigen inbreng, waarin de dierbare geëerd wordt om wie hij of zij was, kan bij 't Verstand van Leven terecht.

Ik maakt in gezamenlijk overleg met jullie een passende en persoonlijke ceremonie, waarbij het werkelijk om overleden persoon gaat.  We zoeken dan samen naar elementen om de plechtigheid zo vorm te geven dat die helemaal wordt zoals je dierbare het zelf gewild zou hebben. Dicht bij het leven zoals het voor hem of haar was. 
In een persoonlijke dienst wordt het leven van je dierbare geëerd. Er is ook ruimte voor eigen inbreng of participatie, vernieuwende dingen zoals aandacht voor de eco aspecten bij een begrafenis. Symboliek, muziek en zelfgeschreven teksten of gedichten, maar vooral passende handelingen geven het afscheidsritueel op een hele warme en sfeervolle manier vorm zodat de gedachte aan de overledene levendig gehouden zal worden.
Ik help u graag om dat op een creatieve en symbolische manier te doen. Afscheid nemen is altijd moeilijk, maar het gevoel dat het het mooiste afscheid was dat je kon geven draagt bij tot een gezond rouwproces. 

390 € + verplaatsingskosten 0,40 €/km (H/T)
 

Voor een begrafenis kan 't Verstand van Leven op een dinsdag, woensdag of donderdag afgehuurd worden à 390 € per dag (schuur, binnenkoer en voormalige bistro) 
De afscheidsplechtigheid kan dan in de schuur doorgaan en
de koffietafel in de bistro (u bent vrij om de cateraar te kiezen die u wilt). Deze prijs is ALLEEN geldig voor een afscheid of herdenking tijdens de vermelde weekdagen.