M O T H E R B L E S S I N G 

Een zegen voor moeder en kind!

De Blessingway is minder gekend en heeft nog voor de geboorte plaats. Het is een gezellig samenzijn in kleine kring, waarbij het kindje in de moederschoot liefdevol welkom wordt geheten en gezegend.

Voor de Motherblessing wordt er een aantal vrouwen uitgenodigd (vriendinnen, zusters, moeder, dochters, ...). Het is ideaal als er iemand gastvrouw wil zijn voor haar zwangere dochter, vriendin, zus, ... of gastheer voor zijn zwangere geliefde.

Oorspronkelijk komt dit ritueel van bij de Native Americans. Het is een bijzonder mooi, creatief en intiem gebeuren dat iedere keer opnieuw persoonlijk wordt ingevuld. Dat bespreken we samen op voorhand. De dag zelf creëer ik de bedding waarin vanalles mogelijk is: het vertellen van een (mythisch) verhaal, zingen/muziek, kleine ritueeltjes,...

De toekomstige mama wordt gevierd en verwend en er wordt via de handen contact gelegd met het kindje dat op komst is

 

De Blessingway kan ook als kado gegeven worden.. Wil je een zus, dochter of vriendin verrassen met een héél bijzonder geschenk of wil je gastvrouw zijn bij dit gebeuren, dan bezorg ik een mooie kadobon om de aanstaande mama te verrassen!

 

 250 € + verplaatsingskosten 0,35 €/km (H/T)

De prijs omvat de voorbereiding (kan met meerdere mensen, en ook per skype), het ritueel zelf, kleine rituele voorwerpen, bodypaint voor handen of buik,...