top of page

H U W E L I J K 

Geeft het ja-woord op de burgerlijke stand voor jou geen uitdrukking aan wat je voelt bij een trouwbelofte? 
Is een kerkelijk huwelijk voor jullie geen optie?

Ben je daarentegen op zoek naar een bijzondere en intieme huwelijksviering, met inhoud en waarden die echt bij jullie passen en waarbij ook ruimte is voor inbreng van familie en vrienden, maar die vooral onvergetelijk wordt?

Dan kan ik jullie helpen: in overleg met jullie stel ik een persoonlijke viering samen, die ik de dag zelf ook voor jullie begeleid. Iets heel aparts, eventueel rond een thema, christelijk of met universele waarden, met symboliek of natuurelementen, met teksten en muziek die betekenis hebben voor jullie, met diepgang en ook gewoon heel leuk.  

We halen samen naar boven wat voor jullie essentieel is en wat jullie elkaar willen beloven met dit huwelijk. We formuleren dat goed en laten daarbij jullie hart spreken, zodat we tot een diepe en mooie viering komen, omringd door de mensen die jullie het dierbaarst zijn en op een plaats die jullie kiezen, binnen of buiten, of in de grote authentieke schuur, de polyvalente ruimte, de bistro of de tuin van 't Verstand van Leven.

Tijdens een uitgebreid voorbereidend gesprek wordt er een voorstel voor de viering gemaakt. Dan volgt er een tweede bespreking, tot het helemaal goed is voor jullie.
Op de dag zelf kom ik de ceremonie begeleiden en babbel ik het allemaal aan elkaar.

Huwelijk 590 €  + verplaatsingskosten 0,40 €/km (H/T)

Jubileum 500 € + verplaatsingskosten 0,40 €/km (H/T)

(wordt in 2 keer gefactureerd: voorschot 50%, saldo 50%)

bottom of page