top of page

Beste Sabine,
Ik wil je nogmaals bedanken voor de fantastische doopviering van ons zoontje Branco. De zusjes waren ook zo fier dat ze mochten helpen. Het was zeer mooi en emotioneel. Onze familie vond het ook speciaal en mooi. Bedankt voor alles en misschien tot later.
Groeten

K & K

Sint-Lievens-Houtem

Hallo,wij hebben er op 30 juni ons feest gegeven en kregen veel lof over de locatie. Wij zochten een a-typische locatie met veel charme en karakter, niet te groot, met mogelijkheden binnen én buiten (bij heel goed weer zou de bbq op de binnenplaats zijn doorgegaan, maar het begon te regenen tijdens de receptie :-s ).  We hebben heel lang gezocht maar waren onmiddellijk verkocht toen we de binnenplaats en schuur zagen.  Een grote plus ook was de mogelijkheid ons feest vollédig zelf in te vullen qua eten, drank ... we hebben ook ons feest kunnen afsluiten door het oplaten van wensbalonnen (was een heel speciaal moment) Blijkbaar is dat op sommige feestlocaties niet toegestaan.
Heel toffe en lieve eigenares ook, Sabine (zij heeft onze ceremonie ook gedaan en het was pure magie :-) )

Absoluut een aanrader dus !

Veel plezier bij het voorbereiden !

groetjes

Els

Els

via wijtrouwen.com

Voor de viering: 

Dag Sabine,
Hoe fantastisch om bij thuiskomst al meteen alles zo duidelijk te kunnen lezen!
Daar wou ik u al voor bedanken! Ik ben ongelooflijk blij dat we voor deze manier gekozen hebben om onze Joppe te laten dopen! Ik ga dit dan ook aan iedereen vertellenen flink wat 'reclame' maken. Onderweg naar huis hebben Eddy en ik eigenlijk op voorhand al zitten genieten van deze dag! Wij zijn er dan ook al echt van overtuigd dat het een super toffe doop zal zijn!Dankjewel om het zo speciaal te maken! We gaan ons best doen om alles tijdig in orde te krijgen!


Na de viering: 

Liefste Sabine,
Ik wou je nog even vertellen hoe geweldig gisteren voor ons geweest is! Je hebt het fantastisch gedaan, echt waar, dat mag gezegd worden! Ik heb nog nooit zo van een doop genoten en ik heb er al heel wat mogen beleven, van ons en binnen de familie!  Er is een film van de doop en als de foto's tot bij mij geraken zal ik er zeker een paar toffe doorsturen! Ik hoop dat ik je nog eens terug kan vragen bij één of andere gelegenheid!
Joppe ligt nog steeds heerlijk te slapen en hij zal later terug kunnen blikken op een hele bijzondere doop!  Dankjewel Sabine voor deze dag!
Lieve groetjes,

Mieke & Eddy

Melsele

Hallo Sabine,
Bij deze nog es bedankt voor de viering waarbij iedereen heel positief was!!! SUPER!!!
Vriendelijke groeten

An , Jens & Amani

Gavere

Dag Sabine,
De viering zaterdag was op en top en echt zoals we in onze gedachten hadden voor Ama-Lyna.
Ook onze familie heeft allemaal positieve commentaar gegeven en bevonden zich net in een film zeiden ze. Ze waren echt verbaasd over deze manier van dopen. 
Het weer hadden we ook mee, zo kwam echt alles perfect tot zijn recht.
Er waren een paar emotionele momenten waarbij sommige, en zeker wij, een traantje wegpinkte.
Het was echt SUPPPER, bedankt Sabine, voor deze mooie prachtige dag.
Misschien tot een volgende keer!

Groetjes Yannick, Mieke en Ama-Lyna

Waasmunster

Hello Sabine,
Thank you for your touching words, they really warmed our hearts!  We had a fantastic day, and EVERYONE of both families enjoyed the wedding.  We lucked out with the weather - no rain all afternoon.  Actually, we had hardly any rain during our honeymoon in Bruges. Thank you so much for such a lovely ceremony.
Kindest regards,

Nicki and Geoff

U. K.

Hallo Sabine,
Bij deze willen we je bedanken voor de mooie dienst! Sober, in ons eigen stekje en met de mensen die ons dierbaar zijn. Net zoals we het wilden! In bijlage een fotootje ter herinnering.

Karolien, Benoît, Giulia en Matteo

Sabine,
Hartelijk dank voor de mooie viering gisteren! We vonden het allemaal zeer mooi en heel intiem!
Groetjes,

Sofie & Lee

Merelbeke

Beste Mevrouw Sabine,
Oprechte gelukwensen met de dienst op het huwelijk van S. en W.
In bijlage vindt U enkele beelden uit dank voor uw sympathie.
Met vriendelijke groeten

Dirk (fotograaf)

Kortrijk

Beste,
Nogmaals bedankt voor de mooie dienst. Iedereen was enthousiast. En wij ook!
Mvg 

S & S

Geraardsbergen

1 / 1

Please reload

bottom of page