top of page

W O R K S H O P S  &   R O D E   T E N T

The Red Tent

  • Facebook - Black Circle

Rode Tenten zijn terug van weggeweest: de laatste jaren komen er overal ter wereld weer plaatsen waar vrouwen maandelijks kunnen samenkomen op een fijne 'women-only' plek. Daar, in die met rode doeken aangeklede ruimtes, komen vrouwen samen om te herbronnen en hoeft er even niets. Er is ruimte om lief en leed te delen en in die warme bedding kunnen vrouwen weer als zusters voor elkaar zijn en merken ze hoe ze op een andere manier met elkaar kunnen omgaan. Het is een plek waar ze zich veilig en omringd mogen voelen door een groep vrouwen die samen deze bijeenkomst dragen. 

 

De Red Tent brengt vrouwen in een niet-spirituele context bij elkaar en 'empowert' hen. 
Het heeft geen doel, behalve een plek zijn waar vrouwen weer zachtheid kunnen ervaren: voor anderen, maar vooral voor zichzelf.  De sfeer van de Rode Tent helpt om samen in kwetsbaarheid over problemen te kunnen praten, en gehoord en gezien te worden met wat er is. We kunnen het er hebben over onderwerpen die elders taboe zijn, maar het kan evengoed een avond worden van  lachen, huilen, zingen, dansen, slapen, mediteren, verhalen vertellen, elkaar een knuffel-, een voetmassage- of ander 'body work' geven, soep eten of thee drinken, creatief zijn, elkaars hand vasthouden, wat dan ook!

Kleed je in warme, rode tinten; breng warme kousen, een kussen en fleece of warme sjaal mee en iets lekkers om te delen bij de thee of het appelsap.

Bijdrage: vanuit je hart: je geeft wat het je waard is geweest <3

Wil je graag op de hoogte blijven van de Red Tent bijeenkomsten, stuur dan een mailtje met 'Red Tent info' met je naam en gsm-nummer naar info@verstandvanleven.be.

De samenkomsten gaan door

bij Sabine Schowanek thuis:

Korsele 6, 9667 HOREBEKE, GSM 0497 305 505

bottom of page